Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. december 17.)

Pénzcentrum2021. december 17. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2021. december 17., péntek.

Névnap

Lázár, Olimpia

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 368.75 Ft
CHF: 354.16 Ft
GBP: 433.39 Ft
USD: 325.08 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 17025 Ft
MOL: 2440 Ft
RICHTER: 8650 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.12.18: Felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Délutántól, estétől melegfront vastagabb felhőzete érkezhet észak felől. Helyenként előfordulhat hózápor, néhol havas eső zápor, elvétve ónos eső sem kizárt. Az északi szél főként a Dunántúlon sokfelé megerősödik. Hajnalban -8, +2 fokot mérhetünk. Kora délutánra 0 és +7 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

2021.12.19: A vastagabb frontfelhőzet dél felé elhagyja hazánkat. Napközben észak felől egyre több helyen felszakadozik, csökken a felhőzet, az ország nagy részén többórás napsütés is várható, de helyenként rétegfelhős maradhat az ég, ködfoltok is lehetnek. Este északkeleten ismét vastagodhat a felhőzet. Néhol előfordulhat hószállingózás, szitálás, ónos szitálás. Estétől főleg az északkeleti tájakon valószínű helyenként havas eső, hózápor. Az északnyugati, nyugati, a Tiszántúlon a délnyugati szelet sokfelé erős, a Dunántúlon néhol időnként viharos lökések kísérik. Hajnalban -8, +4 fokot mérhetünk, a szélvédett részeken lesz a hidegebb idő. A kora délutáni órákban 1, 9 fok valószínű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Az élénk, erős északnyugati szél légcserét biztosít, így kedvező lesz a levegőminőség. (2021.12.17. péntek éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Hideg fronthatás terheli az arra érzékenyeket. A fejfájás, migrén mellett a reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, tartós álmosságérzés jelentkezhet emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges. Emellett szervezet görcskészsége erősödik, az ízületi fájdalmak, valamint a reumatikus panaszok, a felső légúti megbetegedések is gyakrabban jelentkezhetnek. (2021.12.17)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,