Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. december 7.)

Pénzcentrum2021. december 7. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2021. december 7.

Névnap

Ambrus

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 365.21 Ft
CHF: 349.68 Ft
GBP: 429.62 Ft
USD: 323.26 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 17285 Ft
MOL: 2434 Ft
RICHTER: 8425 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.12.08: Éjszaka pára, köd, illetve rétegfelhőzet képződhet, amely néhol lassan oszlik, az ország nagyobb részén azonban kisüthet hosszabb-rövidebb időre a nap. Délutántól fátyol-, majd középszintű felhők is érkezhetnek nyugat felől. Számottevő csapadék nem valószínű. A délkeletire forduló szél a Dunántúlon megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban többnyire -8, -1 fok várható, de a fagyzugos tájakon -9, -12 fok is lehet. Kora délután 1, 6 fok valószínű.

2021.12.09: Éjjel mindenütt erősen megnövekedhet a felhőzet, amely napközben nyugaton már vékonyodhat, szakadozhat is. Reggelig főleg a Dunántúlon eshet több helyen, napközben elsősorban a középső és a keleti országrészben. Eső lesz a jellemző, de az északnyugati, északi megyékben inkább havas eső, havazás valószínű (éjjel ónos eső sem kizárt). Az esti óráktól kelet, délkelet kivételével máshol is lehet vegyes halmazállapot. A keleti, később az északi szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban -10, +1 fok várható, ezen belül a fagyzugos helyeken lesz a csípősebb idő. Kora délután 1, 8 fokot mérhetnek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Alapvetően kedvező lesz a levegőminőség. A PM10 pillanatnyi értékei estétől az egészségügyi határérték körül, helyenként afelett alakulhatnak, azonban a napi átlagkoncentráció ezen határérték alatt alakul. (2021.12.07. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Néhány fokkal hidegebb levegő áramlik térségünk fölé, így a hidegfrontra érzékenyeknél fejfájás, migrén, fáradékonyság jelentkezhet. (2021.12.07)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,