Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. október 13.)

Pénzcentrum2021. október 13. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. október 13., szerda.

Névnap

Kálmán, Ede

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 360.28 Ft
CHF: 335.46 Ft
GBP: 424.47 Ft
USD: 311.96 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18855 Ft
MOL: 2740 Ft
RICHTER: 8620 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.10.14: Általában gomolyfelhős időre számíthatunk többórás napsütéssel, de az északkeleti megyékben a nap nagy részében erősen felhős vagy borult lesz az ég, arrafelé eső, zápor előfordulhat. A szélvédett részeken hajnalra átmeneti ködfoltok képződhetnek. Sok helyütt megélénkül az északi szél. A hőmérséklet hajnalban általában 0 és +5 fok között, a szélvédett vidékeken fagypont alatt alakul. A csúcsérték többnyire 9 és 13 fok között várható, de északkeleten néhol hűvösebb idő valószínű.

2021.10.15: Egy nyugat felől érkező melegfront szakadozott felhőzete hatására általában gyengén vagy közepesen felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Hajnalban számítani lehet ködfoltokra. A változó irányú szél jobbára mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között alakul, de a szélvédett tájakon -1, -3 fokot is mérhetnek. A maximum-hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A változékony időjárás kedvezően befolyásolja a levegőminőséget. (2021.10.13. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. A reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges. A felső légúti hurutos megbetegedések száma megnőhet hidegfronti hatásnál. (2021.10.12)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,