Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. január 1.)

Pénzcentrum2021. január 1. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2021. január 1., péntek.

Névnap

Fruzsina

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 362.61 Ft
USD: 296.82 Ft
CHF: 335.35 Ft
GBP: 405.65 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 0.00
OTP: 13360 Ft
MOL: 2190 Ft
RICHTER: 7440 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Január 1. péntek: A változó felhőzet mellett országszerte hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, délelőttig a keleti határvidéken is megszűnik a csapadék, ott is csökken a felhőzet. A déli, délnyugati szél több helyen megélénkül A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között várható. Késő estére 0 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Január 2. szombat: Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csak késő délután növekszik meg délnyugaton, nyugaton a felhőzet, és estétől ott eső, zápor is lehet. A délkeleti, keleti szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 12 fok között valószínű, északon lesz a hűvösebb, délkeleten az enyhébb idő.

Január 3. vasárnap: Délnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, de eleinte északkeleten, majd délnyugaton, délen lehetnek rövid napos időszakok. A Dunántúlon többfelé, másutt helyenként várható eső, zápor. A délkeleti, keleti szél élénk, helyenként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 9 fok között valószínű, de a délkeleti, keleti tájakon helyenként 10, 12 fok is lehet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Az ország keleti felén a tartós csapadékhullás miatt vízátfolyások, tócsák okozhatnak nehézségeket az utakon, nyugatabbra pedig az éjszaka képződő ködfoltok miatt érdemes óvatosan vezetni.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Melegfronti hatás miatt gyakrabban jelentkezhet fejfájás, fáradtságérzet, álmatlanság okozhat.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,