Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. december 13.)

Pénzcentrum2020. december 13. 07:45

Vasárnap se maradj le a hírekről! Templomba készülsz, de nem tudod, kell-e esernyő? Elfogyott a zsemlemorzsa, de nem tudod, hol kapod meg akciósan? Lemaradtál a lottósorsolásról? Most minden információt egy helyen megtalálsz! Mutatjuk, mit hoz a vasárnap. 2020. december 13.

Névnap

Luca, Otília

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 354.22 Ft
USD: 292.32 Ft
CHF: 328.74 Ft
GBP: 386.80 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 41263.67
OTP: 13080 Ft
MOL: 2140 Ft
RICHTER: 7470 Ft

Ötöslottó

A sorsolás dátuma: 2020.12.12.
Az ötöslottó nyerőszámai a 50. héten emelkedő számsorrendben a következők:
7, 37, 39, 67,72.
Joker: 106697

A 50. héten nem volt telitalálat az Ötöslottón. További nyeremények:

4 találat: 689 895 forint
3 találat: 13 210 forint
2 találat: 1 575 forint

Az 50. héten nem volt telitalálat az Ötöslottón; az 51. játékhéten 3,93 milliárd forint lesz a várható főnyeremény.

Országos középtávú előrejelzés

December 13. vasárnap: Többnyire erősen felhős vagy borult, párás, néhol ködös idő lesz, de északon, északnyugaton szakadozottabb lehet a felhőzet. Szitálás bárhol előfordulhat, emellett a Tiszántúlon néhol kisebb eső is kialakulhat. A többnyire mérsékelt északi, északnyugati szél a Győr-Szeged sávban időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 7 fok között alakul. Késő estére -1, +5 fok közé hűl le a levegő.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

December 14. hétfő: Az ország nagyobb részén rétegfelhős, párás, helyenként tartósan ködös idő valószínű, de lesznek gyengén felhős, napos körzetek is, bizonytalan, szeszélyes területi eloszlással, kicsit nagyobb eséllyel a nyugati, délnyugati megyékben és északkeleten. A délutáni, esti óráktól egyre jobban terjeszkedik a rétegfelhőzet, illetve a köd. Számottevő csapadék nem valószínű, de helyenként előfordulhat szitálás, éjjel néhol ónos szitálás. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

December 15. kedd: A rétegfelhőzet kevés helyen vékonyodhat, szakadozhat. Napközben is maradhatnak ködös területek. Számottevő csapadék nem valószínű, de több helyen előfordulhat szitálás, éjjel néhol ónos szitálás. Az Észak-Dunántúlon helyenként megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Többfelé kell párásságra, helyenként akár tartósabb ködre számítani. Szitálás, néhol gyenge eső előfordulhat, emiatt csúszóssá válhatnak az utak.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, okostelefonok, otoslotto, adventi időszak, ötöslottó friss,