Szombat reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. december 12.)

Pénzcentrum2020. december 12. 07:45

Hétvégén sem akarsz lemaradni a fontos hírekről? Nem tudod, kinti vagy benti programot érdemes-e tervezni? Intéznéd a nagybevásárlást, de fogalmad sincs, melyik boltban akciós a tojás? A Pénzcentrum összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a hétvégére! 2020. december 12., szombat.

Névnap

Gabriella

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 354.22 Ft
USD: 292.32 Ft
CHF: 328.74 Ft
GBP: 386.80 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 41263.67
OTP: 13080 Ft
MOL: 2140 Ft
RICHTER: 7470 Ft

Országos középtávú előrejelzés

December 12. szombat: Erősen felhős vagy borult lesz az ég, de helyenként átmenetileg felszakadozhat a felhőzet, és rövid időre előbukkanhat a nap. Legfeljebb szitálás fordulhat elő. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Északnyugat-Dunántúlon olykor megélénkülhet a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 6 fok között várható, de ahol szakadozik a felhőzet, ott kissé enyhébb lehet az idő. Késő estére 0 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

December 13. vasárnap: Eleinte túlnyomóan borult, párás, helyenként ködös idő várható. Napközben a köd megszűnik, főként a nyugati és a középső országrészben elvékonyodik, helyenként felszakadozik a felhőzet. Szórványosan, délután elsősorban keleten előfordul szitálás, kisebb eső. Az északnyugati, északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.

December 14. hétfő: Gyengén felhős, napos, és rétegfelhőzettel borított, ködös területek egyaránt lesznek, utóbbi elsősorban a Duna-Tisza közén, és a Kelet-Dunántúlon. Estétől terjeszkedik a rétegfelhőzet, illetve a köd. Számottevő csapadék nem valószínű, de helyenként előfordulhat szitálás, éjjel néhol ónos szitálás. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

A párás idő miatt a csökkenő látástávolság jelenthet veszélyeket. Sűrű köddel a felhőbe burkolózó hegyvidéki tájakon találkozhatunk. A szitálás miatt ráadásul csúszós útszakaszok is lehetnek.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, adventi időszak,