Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. augusztus 16.)

Pénzcentrum2020. augusztus 16. 07:45

Vasárnap se maradj le a hírekről! Templomba készülsz, de nem tudod, kell-e esernyő? Elfogyott a zsemlemorzsa, de nem tudod, hol kapod meg akciósan? Lemaradtál a lottósorsolásról? Most minden információt egy helyen megtalálsz! Mutatjuk, mit hoz a vasárnap. 2020. augusztus 16.

Névnap

Ábrahám

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 346.77 Ft
USD: 292.98 Ft
CHF: 322.14 Ft
GBP: 383.37 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 36591.83
OTP: 11070 Ft
MOL: 1770 Ft
RICHTER: 7200 Ft

Ötöslottó

A sorsolás dátuma: 2020.08.15.
Az ötöslottó nyerőszámai a 33 héten emelkedő számsorrendben a következők:
12, 13, 28, 45, 49.
Joker: 095582

A 33. héten nem volt telitalálat az Ötöslottón. További nyeremények:

- 4 találat: egyenként 822 690 Ft
- 3 találat: egyenként 12 375 Ft
- 2 találat: egyenként 1 345 Ft

Ezen a héten (33.) nem volt telitalálat az Ötöslottón; jövő héten (34.) 1000 millió forint lesz a várható főnyeremény.

Országos középtávú előrejelzés

Augusztus 16. vasárnap: Északnyugaton többnyire felhős lesz az idő, majd fokozatosan szakadozottá válik a felhőtakaró, másutt a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés várható. Összességében többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Zivatarokat továbbra is kísérhet felhőszakadás. Átmeneti erős vagy viharos széllökések csak zivatarok környezetében lehetnek. A hőmérséklet délután általában 25 és 30 fok között valószínű, de északnyugaton helyenként ennél hűvösebb lehet. Késő estére 18 és 23 fok közé hűl le a levegő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Augusztus 17. hétfő: A napos időszakok, illetve a fátyolfelhők mellett többfelé erőteljes gomolyfelhő-képződésre lehet számítani. Az országban több helyen előfordul záporeső, zivatar. A déli szél helyenként megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Augusztus 18. kedd: A több-kevesebb napsütés mellett közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Több helyen várható záporeső, zivatar. Helyenként megélénkül az északnyugati, a Tiszántúlon a délnyugati szél. zivatarok környezetében átmenetileg erős, illetve viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a maximum-hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Többnyire kedvezőek lesznek a közlekedés időjárási feltételei, de több helyen lehetnek záporok zivatarok is: vízátfolyásos útszakaszokra, erős-viharos széllökésekre, és intenzívebb csapadéktevékenység környezetében lecsökkent látástávolságra egyaránt számítani kell.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Nincs front a közelünkben, de a fülledt meleg idő sokaknak nehézségeket okozhat.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, rendőrség karrier, otoslotto,