Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. július 8.)

Pénzcentrum2020. július 8. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2020. július 8., szerda.

Névnap

Ellák

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 354.95 Ft
USD: 314.76 Ft
CHF: 333.96 Ft
GBP: 395.14 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 35747.71
OTP: 10940 Ft
MOL: 1822 Ft
RICHTER: 6655 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Július 8. szerda: Északon, északkeleten erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, másutt túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Északon néhol megélénkül a délnyugati, nyugati szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul. Késő estére 15 és 22 fok közé hűl le a levegő.

Július 9. csütörtök: A legtöbb helyen fátyolfelhős, napos idő várható, de az északi megyékben vastagabb is lehet a felhőzet. Csapadék sehol sem valószínű. A délnyugati, déli szelet az ország északi felén élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 27, 32 fok között várható, az északkeleti, északi határvidéken lehet ennél egy-két fokkal hűvösebb.

Július 10. péntek: Éjszaka északon még felhős lehet az ég, de napközben ott is csökken a felhőzet, sok napsütésre, száraz időre számíthatunk. A délies szél nagy területen megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 34 fok között valószínű.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Az éjszaka érkező hidegfront hatására többfelé alakulnak ki záporok, zivatarok, néhol felhőszakadás is, így eleinte sokfelé, majd kedden napközben a keleti országrészben lehet nedves az útburkolat. Az északnyugati szél nagy területen megerősödik, viharossá fokozódik. Vezessenek óvatosan!

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Szerdára megszűnik a hidegfronti hatás, sőt a magasban már melegedés kezdődik.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, magánklinikák,