Hétfő reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. június 15.)

Pénzcentrum2020. június 15. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, a nagy boltláncok akcióiról vagy éppen a lottószámokról? Nem tudod eldönteni, hogy melegen öltözz, vagy lengén? Vagy csak a forint aktuális árfolyamára vagy kíváncsi? A Pénzcentrumon most minden fontos információt elolvashatsz egy helyen! 2020. június 15., hétfő.

Névnap

Jolán, Vid

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 347.19 Ft
USD: 308.61 Ft
CHF: 324.39 Ft
GBP: 385.50 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 37403.57
OTP: 11490 Ft
MOL: 1962 Ft
RICHTER: 6855 Ft

HatoslottóX

A sorsolás dátuma: 2020.06.14.
Az Hatoslottó nyerőszámai a 24 héten emelkedő számsorrendben a következők:
3, 6, 16, 26, 31 , 41.
Joker: 664103

Ezen a héten (24.) volt telitalálat a Hatoslottón, ketten is eltalálták a számokat, nyereményük egyenként 471 853 415 forint. További nyeremények:

- 5 találat: egyenként 100 960 forint
- 4 találat: egyenként 4 095 forint
- 3 találat: egyenként 1 605 forint

A 25. játékhét várható főnyereménye 100 millió forint lesz a Hatoslottón.

Országos középtávú előrejelzés

Június 15. hétfő: Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak helyenként és rövid időre szakadozhat fel a felhőzet. Több helyen valószínű eső, zápor, zivatar. Néhol megélénkül, északnyugaton időnként megerősödik az északnyugati szél, de intenzívebb záporok, zivatarok környezetében is előfordulhat átmeneti szélerősödés. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 27 fok között valószínű, de a tartósabban csapadékos délnyugati tájakon 19, 20 fok sem kizárt. Késő estére 16 és 21 fok közé hűl le a levegő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Június 16. kedd: Általában közepesen és erősen felhős lesz az ég. A Dunától keletre valamint a Dunántúl keleti felén többfelé, másutt elszórtan várható zápor, zivatar. Keleten helyenként felhőszakadás is kialakulhat. Az északi, északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 26 fok között alakul.

Június 17. szerda: Eleinte erősen felhős lesz az ég, majd gomolyosodik, csökken a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Keleten többfelé, másutt elszórtan alakul ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is előfordulhat. Az északnyugati szél a Dunántúlon helyenként megerősödik, a keleti megyékben ugyanakkor mérsékelt marad a légmozgás. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Változóak lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei. Az ország egy részén száraz utakon autózhatunk, ugyanakkor hazánk több pontján számítani kell záporesőre, zivatarra, így nedves, csúszós útszakaszokra, nagyobb számban a délutáni, esti órákban. Helyenként felhőszakadás, jégeső is előfordul. Zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. Óvatosan vezessenek!

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Front nem éri el térségünket. Ugyanakkor kellemetlen lehet a sok helyütt fülledt levegő. A napos tájakon erős lesz az ultraibolya sugárzás.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,