Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. május 20.)

Pénzcentrum2020. május 20. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2020. május 20., szerda.

Névnap

Bernát, Felícia

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 349.77 Ft
USD: 319.61 Ft
CHF: 329.59 Ft
GBP: 392.03 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 35452.21
OTP: 9595 Ft
MOL: 2056 Ft
RICHTER: 6930 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Május 20. szerda: A déli óráktól észak felől határozottan csökken a felhőzet, az esős, záporos csapadékzóna egyre inkább délre szorul vissza, majd kora délutánra délen is megszűnik. Északira, északkeletire fordul, megélénkül, többfelé meg is erősödik a szél. A hőmérséklet kora délután 20 és 25, késő este 10 és 15 fok között alakul.

Május 21. csütörtök: Napos idő várható gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél megélénkül, főként a keleti tájakon, valamint a Dunántúli-középhegységben meg is erősödik. A hőmérséklet napközben 18 és 23 fok között alakul.

Május 22. péntek: Napos idő várható az ország nagy részén kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Picivel több gomolyfelhő északkeleten lehet, legfeljebb ott alakulhat ki néhol futó zápor. Az északi szél megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 9 fok között alakul, de a derült, szélcsendes, fagyzugos tájakon fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. Talajmenti fagy főleg a Dunától keletre másutt is előfordulhat helyenként. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Hétfőn száraz utakon autózhatunk és többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. Keddre virradó éjjel a Dél-Dunántúlon néhol, majd napközben elszórtan a nyugati országrészben másutt is valamint a Dél-Alföldön előfordulhat zápor, ezekkel együtt átmenetileg vizes útszakaszok. A déli óráktól néhol szélerősödéssel kísért zivatar is lehet.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Hidegfronti hatás.Nő a görcskészség,epilepsziás rohamok,szívkoszorúér fájdalmak. Erősödik a reumatikus, ízületi fájdalom. Nő a reakció idő.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, percről percre,