Hétfő reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. április 13.)

Pénzcentrum2020. április 13. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, a nagy boltláncok akcióiról vagy éppen a lottószámokról? Nem tudod eldönteni, hogy melegen öltözz, vagy lengén? Vagy csak a forint aktuális árfolyamára vagy kíváncsi? A Pénzcentrumon most minden fontos információt elolvashatsz egy helyen! 2020. április 13., hétfő.

Névnap

Ida

Friss hírek

HatoslottóX

A sorsolás dátuma: 2020.04.12.
Az Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten emelkedő számsorrendben a következők:
3, 5, 25, 26, 39, 45.
Joker: 123505

Ezen a héten (15.) volt telitalálat, a két nyertes 129 487 825 forintot nyert fejenként. További nyeremények:

5 találat: 316 340 egyenként forint
4 találat: 6 310 egyenként forint
3 találat: 1 735 egyenként forint

A jövő héten (16.) 70 millió forint lesz a várható főnyeremény a Hatoslottón.

Országos középtávú előrejelzés

Április 13. hétfő: Reggel, délelőtt a csapadékot adó felhők átmenetileg kelet felé távoznak, a sok fátyolfelhő mellett szűrt napsütés várható. A nap második felében viszont észak felől ismét megvastagszik a felhőzet, és az ország északi felén több helyen zápor, főként északnyugaton zivatar is kialakulhat. A délnyugati szél nagy területen erős lesz, délutántól azonban egyre nagyobb területen északnyugatira fordul az áramlás. Zivatarokhoz kötődve akár viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható. Késő estére 11 és 16 fok közé csökken a hőmérséklet.

Április 14. kedd: A déli óráktól felszakadozik, csökken a felhőzet, és délután már általában többórás napsütés valószínű. Reggel, kora délelőtt még többfelé valószínű eső, zápor, majd megszűnik a csapadék, és délután már legfeljebb csak elvétve lehet futó zápor. Az északnyugati szél megerősödik, a Dunántúl északnyugati részein és a Bodrogközben viharossá is fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 13 fok között alakul.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Április 15. szerda: Az ország délnyugati harmadában derült, az északkeleti felén azonban felhősebb idő várható. Csapadék nem lesz. A nyugati szél megélénkül, kevés helyen meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +2 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Alapvetően kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei: Száraz utakon autózhatunk, a légmozgás általában csak élénk lesz, mindössze a Kisalföldön fordulhatnak elő erős széllökések.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Hideg fronthatás okozhat fejfájást, migrént, szédülést. Nő a szervezet görcskészsége. Hosszabbá válhat a reakció idő.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, éjszakai áram,