Nem ért véget a balatoni nyár: ezekkel a programokkal tolják ki a szezon

HelloVidék2019. november 8. 08:15

A Balatoni Kör tagjai évek óta azon dolgoznak, hogy mindenki számára egyértelművé váljon, a Balaton nem csak nyáron, hanem hűvösebb évszakokban is remek kirándulóhely. A gasztronómiai programokon túl számos sporttal és aktív pihenéssel kapcsolatos rendezvényt kínálnak a tó partján. Laposa Bence a Balatoni Kör elnöke szerint ezek a lehetőségek a szórakozás és a kikapcsolódás mellett a gazdaság fenntartását is szolgálják.

Ugyan a "szezon" még mindig nyárra tehető, de egyre több törekvés van annak érdekében, hogy a Balatonra ne csak, mint nyári lehetőségre gondoljanak az utazni vágyók - írja a HelloVidék. Pontosan ezért jött létre évekkel ezelőtt a Balatoni Kör is, hogy bebizonyítsák, a tó télen-nyáron remek lehetőségeket kínál.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kommunikációnkat is úgy építsük fel, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy a Balaton nem csak egy nyári lehetőség, hanem egész évben olyan programkínálatot és olyan alapvető szolgáltatási kínálatot tud nyújtani, amiért érdemes ellátogatni a térségbe

- hangsúlyozta Laposa Bence a Balatoni Kör elnöke. Az évek alatt kialakult a Balatonnál egyfajta tematika a programok kapcsán. Az egyik ilyen például a szabadidősport vagy az aktív kikapcsolódás. Ezekre minden évszakban számos lehetőség adódik a tó partján.

A Balatoni Kör fő rendezvénye, a Gasztro Piknik is az ételekhez és a borokhoz kapcsolódik, ami mára már egy hatalkalmas rendezvénysorozattá nőtte ki magát. A Gasztro Piknik november 30-án Badacsonyban, december 7-én Balatonlellén, január 25-én Zamárdiban, február 29-én Balatonfüreden, március 21-én Köveskálon várja az érdeklődőket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A teljes cikk a HelloVidék oldalán olvasható.

Címkék:
Balaton, nyár, ősz, tél, gasztro, szezon, program,