10 kilométeres gigadugó a Balaton felé: így kerüld el

Pénzcentrum2018. július 13. 15:45

Három gépkocsi ütközött az M7-es autópályán Baracska közelében péntek délután, ezért a Balaton felé vezető oldalon csak a belső sáv járható - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Beszámolók szerint már 10 kilométeres a torlódás. Mutatjuk, merre érdemes kerülni.

Három gépkocsi ütközött az M7-es autópályán Baracska közelében péntek délután, ezért a Balaton felé vezető oldalon csak a belső sáv járható. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma csak a belső sávon halad, ezért a Balaton felé közlekedőknek lassú haladásra, torlódásra kell számítaniuk. Sturcz Tímea, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese délután 3 óra előtt nem sokkal az MTI-nek elmondta: több mint tíz kilométeres a kocsisor.

Akkor most merre menjek?

Aki nem akarja az első nyári hosszú hétvégét idegösszeroppanással indítani, annak ezúttal is kapóra jöhet a Pénzcentrum kedvenc kerülőútja:

Budapest > Budaörs > Etyek > Alcsútdoboz > Vértesacsa > Lovasberény > 811-es út > Székesfehérvár > Sárszentmihály > Sárkeszi > Nádasdladány > Jenő > Füle > Balatonfőkajár

Az útvonalat a nyári időszakban mi is rendszeresen használjuk: akár a magyar tenger, akár a főváros felé igyekszünk, gyönyörű útvonalon, fix 2-2,5 óra alatt a nap bármelyik szakában meg lehet járni a távot. Sőt, még megyei matricából sem kell többet venni.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
közlekedés, Balaton, baleset, dugó, m7,