Hatalmas magyar siker: Budapest lenyomta Párizst, Rómát

Pénzcentrum2013. október 16. 15:35

Előkelő helyen szerepel Budapest egy nemzetközi turisztikai rangsorban. A magyar főváros a megosztott második helyet szerezte meg a világ egyik vezető utazási magazinja, a Condé Nast Traveler turisztikai rangsorában, amely az utazók által 2013-ban legkedveltebb városokat veszi sorra.

Az előkelő második helyet szerezte meg Budapest a Condé Nast Traveler utazási magazin 2013-as toplistáján, amely az utazók által legkedveltebb városokat rangsorolja. A listára a lap olvasói szavazhattak: összesen 1,3 millió voks érkezett.

A lista első helyén a mexikói San Miguel de Allende szerepel: az UNESCO világörökségi listáján is szereplő kisváros elsősorban romantikus történelmi belvárosáról ismert. A második helyet Budapest szerezte meg, az olaszországi Firenzével megosztva. A lap Budapestet olyan városként jellemzi, amely markánsan megkülönböztethető más európai nagyvárosoktól, sok benne a látnivaló, könnyű benne tájékozódni, és kiválóak az éttermei is.


Budapest olyan kiemelt európai turisztikai desztinációkat is megelőz, mint Bécs (7.), Róma (8.), Prága (15.), vagy a 22. helyen szereplő Párizs.

Condé Nast Traveler - Readers' Choice Awards 2013: a legkedveltebb városok az olvasók szavazatai alapján

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

1. San Miguel de Allende, Mexikó
2. Budapest, Magyarország
2. Firenze, Olaszország

4. Salzburg, Ausztria
5. Charleston, USA
5. San Sebastián, Spanyolország
7. Bécs, Austria
8. Róma, Olaszország
9. Siena, Olaszország
10. Québec City, Kanada

(Forrás: cntraveler.com)

Címkék:
utazás, Budapest, turizmus,