Akciós árakkal várnak a hétvégén a balatoni éttermek

Pénzcentrum2012. szeptember 11. 17:27

Ötödik alkalommal rendezik meg a Kamarai Családi Vasárnap nevű rendezvényt, amelynek keretében jelentős kedvezményeket kínálnak a Balaton-parti megyék vendéglátóhelyei.

A három Balaton-parti megye - Somogy, Veszprém, Zala - kereskedelmi és iparkamarái által immár ötödik alkalommal kerül meghirdetésre a Kamarai Családi Vasárnap elnevezésű akció, melynek keretében a kamarai védnöki táblával rendelkező vendéglátóhelyek 2012. szeptember 16-án 30-40-50% kedvezményt adnak a helyben fogyasztott ételek árából - tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt.

Az alábbi településeken ismét a balatoni gasztronómiáé a főszerep: Balatonakali, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonkenese, Örvényes, Szigliget, Balatonszentgyörgy, Marcali, Siófok - csakúgy, mint a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának őszi kommunikációjában, ahol is az utószezoni ajánlatok mellett a bor és gasztronómiai ünnepek, valamint az aktív és a wellness lehetőségek kerülnek a középpontba.

A Balaton régió szeptemberben és októberben több kiemelt gasztronómiai rendezvénnyel várja a vendégeket. Ilyen például a Badacsonyi Szüret, a siófoki Tojásfesztivál, a Tapolcai Pisztráng és Borfesztivál, vagy a Szigligeti Süllőfesztivál.

 

Címkék: