Eddig strandolhatsz még Budapesten

Pénzcentrum2012. augusztus 28. 10:01

A kedvező időjárásnak köszönhetően szeptember közepéig biztosan nyitva lesznek a budapesti strandok - tudta meg az InfoRádió a Budapest Gyógyfürdői Zrt. szóvivőjétől. Bár a szeptemberi iskolakezdéssel a hétköznapokon a családokra nem lehet számítani, az üzemeltetők abban bíznak, hogy hétvégén sokan kilátogatnak majd a fürdőkbe.

Idén az időjáráshoz igazodnak nyitva tartásukkal a fővárosi strandok. Ezúttal nem májustól szeptember elsejéig tart a szezon, az előrejelzéseket alapul véve szeptember közepéig lehet járni a fővárosi fürdőkbe - közölte a Budapest Gyógyfürdői Zrt. szóvivője. Szűcs Panni elmondta, ha esetleg hűvösebbre fordul az idő, akkor átgondolhatják ezt a döntést.

Elsőként a hideg vizes strandok zárnak majd be, vagyis a csillaghelyi, a római és a pünkösdfürdői - tette hozzá. Hiába a szeptemberi iskolakezdés, ha marad a meleg idő, akkor gazdaságosan lehet üzemeltetni a strandokat, főleg a hétvégi napokon - emelte ki a szóvivő. Azt még nem tudta megmondani, idén milyen évük volt a budapesti strandoknak.

 

Címkék: