Sziget: karszalagos kérdőjelek

Világgazdaság2011. április 11. 08:32

Egyelőre kérdéses, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaz a főváros és a Sziget Budapest-karszalagja - írja a Világgazdaság.

Az ötvenmillió forintos területhasználati díjon felül a Sziget Fesztivál szervezőinek legalább 100 millió forintot kell fizetniük Budapest kasszájába a fővárostól megrendelt szolgáltatásokért, ezt a különböző szolgáltatások igénybevételét lehetővé tévő Budapest-karszalag értékesítéséből teremthetik elő.

Korábbi sajtóhírek szerint a Budapest-karszalag szolgáltatáscsomagját a főváros a szervezőkkel közösen alakítja ki, és olyan fővárosi szolgáltatások, mint a BKV, a gyógyfürdők vagy az állatkert kedvezményes használatára, igénybevételére jogosít fel. Azt azonban, hogy konkrétan milyen szolgáltatásokat és milyen feltételekkel vehet igénybe a karszalaggal rendelkező szigetlakó, még mindig nem lehet tudni.

"Az elkövetkező egy-két hétben dőlhet el, hogy pontosan mit tartalmaz majd a Sziget látogatói számára értékesített Budapest-karszalag, eddig erről nem tudtunk tárgyalni, mert a főváros részéről a közgyűlés jóváhagyásához kötötték a további munkát" - mondta a Világgazdaságnak Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Címkék: