Újdonság a budapesti autósoknak

Pénzcentrum2010. október 7. 15:02

A Telenor, a T-Mobile és a Vodafone az EME Zrt-vel közösen elindította új szolgáltatását, a MobilParkolás újabb termékét, a beltéri MobilParkolást.

A 2009-ben elindult felszíni MobilParkolás népszerűségének bizonyítéka, hogy az indulás óta eltel másfél évben csaknem 4 000 000 sikeres parkolási tranzakcióról számolhatnak be a mobilszolgáltatók és az EME Zrt. naponta a már több mint 20 000 mobilparkolási tranzakció történik.

A MOM Park az első olyan bevásárlóközpont, ahol a beltéri MobilParkolás megvalósul, és a Telenor, a T-Mobile, a Vodafone és az EME Zrt. szeretné, ha fokozatosan bővülne azoknak a helyszíneknek a száma, ahol a mobilos megoldás elérhető. A partnerek a beltéri MobilParkolást első körben Budapesten terjesztenék el, majd később az ország más városaiban is. Így a Telenor, T-Mobile a Vodafone és az EME Zrt. ügyfelei a jövőben várhatóan számos bevásárlóközpontban élvezhetik majd ezt a kényelmes, idő és készpénz kímélő fizetési formát.

A szolgáltatást - közterületi MobilParkolásnál már megszokott módon - bármely hazai mobilszolgáltató ügyfelei használhatják univerzális egyenlegük, illetve telefonszámlájuk terhére.

Egyszerű használat

A közterületi MobilParkolással ellentétben a beltéri megoldás nem a start-stop szövegezésű SMS elküldésével működik. A beltéri MobilParkolás esetén a díjfizetés egy összegben történik a parkoló elhagyását megelőzően.

A MOM Park esetében mélygarázsba történő behajtásnál a megszokott módon parkolójegyet kell kérni, távozáskor pedig a parkolókártyán található 6 jegyű azonosítót SMS formájában el kell küldeni a 06-20/30/70 -810-9997 telefonszámra.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ezt követően egy jóváhagyást kérő SMS érkezik, amelyre az abban leírtaknak megfelelően, a "nem" szó kivételével bármilyen szövegezésű, pl. OK tartalmú SMS-sel visszaigazolható a vásárlás. A sikeres mobil vásárlást követően a parkolási díj* az ügyfél számláján terhelésre kerül, melyről SMS értesítés is érkezik. Tranzakciónként a parkolási díjon felül 75 Ft tranzakciós díj és az ügyfél tarifacsomagja szerinti két SMS díja kerül felszámításra. MobilParkolással a MOM Parkban igénybe vehető mozi és egyéb parkolási kedvezményeket nem lehet érvényesíteni.

A mobilos parkolási díjfizetés során ügyelni kell arra, hogy az ügyfél az adatokat helyesen adja meg és a saját mobilszolgáltatójának megfelelő előhívószámot használja. A sikeres vásárlást követően a parkolóházat 10 percen belül kell elhagynia.

 

Címkék: