Sziget: átverések és hamis jegyek

Orosz Márton2010. augusztus 9. 12:02

Hamis belépőjegyek és bérletek veszélyeire figyelmeztetnek a Sziget Fesztivál szervezői.

A fesztivál honlapján megjelent tájékoztatás szerint rengeteg a hamis jegy, amely megszólalásig hasonlít az igazira, azonban mind fennakad a beléptetéskor. A szervezők mindenkit óva intenek attól, hogy üzérektől vegyen jegyet a ma induló fesztiválra.

Mint írják, a STAFF/CREW/PRESS karszalagok vétele/eladása és jogosulatlan felhasználása tilos.

Vigyázat, másolják!

Több olyan weboldal és e-mail reklám is megjelent az utóbbi időben, melyek a Sziget Szervezőiroda tudtán kívül, és a hivatalos nyerményakcióktól függetlenül, hamis akciókkal próbálják meg becsapni azokat, akik belépőjegyekhez szeretnének jutni az idei Szigetre.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A www.air-smart.com/sziget-jegyek és a www.calivary.com oldal azzal hirdeti magát, hogy egy 500 Ft-os SMS regisztrációért cserébe bárki két jegyet nyerhet a Szigetre. Aki azonban erre az oldalra regisztrál, Sziget belépők helyett csak egy 500 Ft-os számlaterhelést kap a fantomcégtől.

Címkék: