Balaton-átúszás: ismét új időpontot tűztek ki!

Pénzcentrum2010. július 31. 12:25

Holnap sem rendezik meg az idei Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között. A szervezők a Balaton várható hőmérséklete miatt döntöttek az újabb halasztás mellett.

Augusztus 1-jén vasárnap sem rendezik meg a Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár közt. A meteorológiai szakemberek szombaton délben arról tájékoztatták a rendezőket, hogy a levegő hőmérséklete ugyan megfelelő lesz, de a víz hőmérséklete vasárnap sem haladja meg a 21 fokot a térségben. A résztvevők egészsége és biztonsága érdekében (a vízirendészettel egyetértve) nem tartják meg az úszást - tették közzé a szervezők.

Korábban: INGYENES balatoni strandok: itt a lista!

A nagy várakozásra való tekintettel a rendezők úgy döntöttek, hogy még egy új időpontot kitűznek: augusztus 28-ra (szombatra) hirdetik meg a rendezvényt.

Az eseményt megrendezését eredetileg múlt hétre tervezték, de a viharos időjárás miatt először e hét szombatjára majd később most vasárnapra módosították az időpontot. Az ismételt halasztás miatt tehát - ha az időjárás is engedi - legközelebb augusztus 28-án vághatnak neki az 5200 méteres távnak az úszók.

Címkék: