VOLT Fesztivál: kapunyitás kedd este 6-kor

Pénzcentrum2010. június 29. 12:32

Kedd este 6-kor nyitja meg kapuit a 18. VOLT Fesztivál Sopronban. Kedvezményes árú belépőt azonban még a mai napon éjfélig lehet vásárolni.

A "nulladik napon" meglepetés-koncertek és bulik várják az első beköltözőket, és természetesen VB-közvetítést is lehet nézni a fesztivál óriás-kivetítőjén.

Kedvezményes árú belépőt még a mai napon éjfélig lehet vásárolni. A kiemelt jegyirodák késő estig tartanak nyitva: Budapesten a Nyugati téri VOLT PONT éjfélig, Sopronban a Várkerületen lévő VOLT PONT pedig este 10-ig várja a jegyvásárlókat.

A jegyárakat az alábbi lista mutatja:

VOLT Fesztivál jegyárak:

Napijegy:

Június 1-29.: 8990 Ft (35 €)
A helyszínen június 30-tól: 9990 Ft (40 €)

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Bérlet:

Június 1-29.: 22 990 Ft (85 €)
A helyszínen június 30-tól: 25 000 Ft (95 €)

Címkék: