A világ legmagasabb épületében nyit szállodát a divatdiktátor

Pénzcentrum2010. április 27. 18:02

Egyre inkább divatba jön, hogy a világhírű divatmárkák nem csupán a ruhaüzletekben kínálják termékeiket, hanem a szállodaiparban is megjelennek szolgáltatásaikkal. Ezzel a lépéssel egyidejűleg kihasználhatják a márkanév értékét, és akár tovább is emelhetik annak fényét.

Moschino és Versace, csak két név a divat világából, melyek már rendlelkeznek a világ valamely pontján szállodával. Ehhez az elitklubhoz csatlakozik a mai napon a világhírű, 75 éves olasz divattervező Giorgio Armani nevét viselő márka is.


Armani a világ legmagasabb épületében, a Burj Kalifában (korábbi nevén: Burj Dubai) nyitja meg első - természetesen öt csillagos - szállodáját. A hotel a 828 méter magas, 160 emeletes épület alsó nyolc szintjén valamint a 38. és 39. emeleten helyezkedik el, összesen 40 ezer négyzetméteren - írja a YahooNews.


A szállodában összesen 160 szobát alakítottak ki. A vendégek szórakoztatásáról és ellátásáról a hotelhez tartozó fedett és nyitott úszómedencék és nyolc étterem gondoskodik. Az éttermek között megtalálható a tradicionális toszkán ételeket kínáló is, de akad köztük indiai, japán és mediterrán ízeket felvonultató is.


A luxusszálloda kényelméért és a nem mindennapi környezetért a szálloda vendégeinek sem a szokásos mértékben kell a pénztárcájukba nyúlniuk. A dubaji Armani hotelben a legolcsóbb szobaárak is 750 amerikai dollár (kb. 150 ezer forint) felett indulnak. A legdrágább lakosztályok pedig több ezer dollárba kerülnek éjszakánként.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az Armani várhatóan még az idén megnyitja a tervezett szállodalánc második egységét a divatvilág fővárosában, Milánóban.

Címkék: