Hoppá! Pesti rendezvényről áradozik a világsajtó!

Pénzcentrum2010. március 30. 10:02

A Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviseletének meghívására Budapesten forgatott az elmúlt hetekben az egyik legnagyobb német televízió, a ZDF.

A várost mint kiváló turisztikai úti célt ajánlja egy-egy hétvégi kirándulásra. A szerkesztőknek és a forgatócsoportnak annyira megtetszett az MT Zrt. által megszervezett tanulmányút egyik programja, hogy az ott bemutatott Cinetrip Sparty-t a világ 10 legjobb rendezvények egyikeként említik az adásban.

 


A műsor során csak nagyon kedvező vélemények hangzanak el különböző nemzetiségű vendégtől, akik olyan távoli helyekről is érkeztek, mint Kanada, vagy Ausztrália. Az adásban, a Rudas fürdőben rendszeresen megrendezésre kerülő esemény házigazdája is megszólal, aki az erre a "bulira" külön ellátogató spanyol, francia és német vendégekről tesz említést. Beszél a szervezés nehézségeiről is, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy 1500 vendégre 140 szervező és munkatárs jut.

Az MT Zrt. képviselete a Németországban méltán híres hazai tradicionális gyógyturisztikai kínálat mellett, a magyarországi gyógy és wellness újdonságokat is igyekszik népszerűsíteni, így többek közt ezt, a világ egyik legjobb rendezvényének nevezett eseményt is. A 2011-re meghirdetett Egészségturizmus Éve jegyében idén még több egyéni és csoportos újságírói tanulmányutat szervez a német képviselet, amelyek során bemutatják az egyéb aktív sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket is.

Címkék: