Óriási siker! Budapest megelőzi New Yorkot, Bécset, Berlint!

Pénzcentrum2010. január 2. 14:02

A Travel News svéd szaklap közzétette a legnagyobb svéd utazási irodalánc, a TICKET toplistáját a most záródó évtized legnépszerűbb úti céljairól.

Az üdülőhelyek listáját Gran Canaria vezeti, Alanya, Kréta és Mallorca előtt. A nagyvárosi úti célok "dobogósai" London, Párizs és Barcelona, amelyeket Róma, Prága és Budapest követ, vagyis fővárosunk hatodik a listán, megelőzve többek között Amszterdamot, Nizzát, Madridot, New Yorkot, Bécset és Berlint is.

Budapestet ajánlják a franciáknak is

Decemberben Budapest több francia média (Le Figaroscope, www.toutpourlesfemmes.com, www.tourmagazine.fr) turisztikai ajánló rovatában is szerepelt. Az elmúlt héten a francia www.easyvoyage.com heti ajánlatai között, a "Découverte de la semaine" rovatban hívta fel az olvasók figyelmét a magyar fővárosra. A portálon olvasható desztinációs információk elkészítéséhez a Magyar Turizmus Zrt. nyújtott szakmai segítséget.


A látogatottsági statisztikák alapján az easyvoyage.com az egyik legnépszerűbb francia utazási tartalomszolgáltató portál. Budapest jelenlétét tovább erősíti az easyvoyage.com december 21-i hírlevele, amelynek Découverte rovatában is szerepel a magyar főváros. A hírlevél hetente 4 millió előfizető számítógépén jelenik meg.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A KSH statisztikai adatai szerint a 2009. január-októberi időszakban 90.079 francia vendég 227.027 vendégéjszakát töltött el a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régió kereskedelmi szálláshelyein, amely a vendégéjszakák vonatkozásában 2%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.

Címkék: