Új fizetőparkolók a XIII. és a IX. kerületben

Pénzcentrum2009. október 5. 14:32

Új parkolóhelyeket festenek fel holnaptól a IX. és a XIII. kerületben, a november közepig tartó munkálatokat szakaszosan végzik el. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. tájékoztatója szerint ez idő alatt tilos megállni az érintett területeken - írja az Index.hu.

A XIII. kerületben, a Dráva utca-Váci út-Árpád híd-Duna, valamint az Árpád híd-Váci út-Rákos-patak-Duna által határolt területen 130 új parkolójegy-kiadó automatát szerelnek fel és 3600 új parkolóhelyet festenek fel.

Angyalföldön ezen kívül felfestenek még 2400 parkolóhelyet és felszerelnek még 98 automatát a Béke út-Petneházy utca-Reitter Ferenc utca-Szegedi út, valamint a Rákos-patak-Göncöl utca-Szekszárdi út-Váci út által határolt területen.

A IX. kerületben 80 automatát telepítenek és 2600 parkolóhelyet festenek fel. A munkálatok alatt tilos lesz megállni a Bokréta utca-Üllői út-Haller utca-Mester utca, valamint a Haller utca-Soroksári út-Tóth Kálmán utca-Mester utca által határolt területen. 

Az érintetteket folyamatosan tájékoztatják, az ennek ellenére szabálytalanul parkoló autókat a munkálatokat végző cég elvontathatja a helyszínről.

Címkék: