Kiszabadult a Rolls-Royce Szellem: kattintással megzabolázható

Pénzcentrum2009. június 22. 13:02

A Rolls-Royce egy olyan online konfigurátort készített, melynek segítségével a leendő vásárlók és az autó iránt érdeklődők könnyedén testre szabhatják a saját ízlésük szerint a legújabb Ghost (Szellem) 200 EX modellt.

Bár a program felhasználói között minden bizonnyal szép számmal lesznek olyanok, akik sohasem vezetik majd az egyénileg kialakított járművet, a gyártó szerint akár hatással is lehet az eladásokra az új fejlesztés.

Az említett oldalra kattintva legyezőszerű menürendszer tárul elénk, ahol a Design, majd a Visualiser menüpontokon keresztül juthatunk el az autó külső és belső testre szabásához.

Itt kiválaszthatjuk az autó színét, valamint az fülkében található bőr elemek és faberakások árnyalatait. A felhasználó a saját ízlése szerint alakíthatja ki a luxusautót, melyet eddig csak kémfotókon láthattunk.

A gazdasági válság ellenére a gyártó nagy reményeket fűz az új modellhez, amely várhatóan 2010 első negyedévében jelenik majd meg a szalonokban. A pontos vételár egyelőre még nem ismert, de a szakértők 200-300 ezer dollár (40-60 millió forint) közötti bevezetőárra számítanak.

Címkék: