Saját fényképes hitelkártya BMW-seknek

Pénzcentrum2009. április 9. 13:00

Tagsággal felérő új hitelkártyát bocsátott ki a tengerentúli BMW Autó Klub (BMW Car Club of America). A tagok a kártya segítségével kedvezményesen vehetnek igénybe különböző szerviz-szolgáltatásokat és készpénz visszafizetésben is részesülhetnek a kártyás tranzakciók után.


BMW hitelkártya (Forrás: cardtrak.com)

Az autóklub szerződést köt bizonyos márkaszervizekkel, ahol a kártya tulajdonosai alacsonyabb rezsi óradíjak és munkadíjak mellett vehetik igénybe a javítási és karbantartási munkálatokat. A kártyás fizetések után a kártyabirtokos készpénz visszafizetési kedvezményre is jogosult.

A kártya első éves díját elengedik, továbbá nem számítanak fel késedelmi vagy kényszerkamatot az első hat hónapban végrehajtott tranzakciók után. A kártyát elsősorban azoknak a BMW tulajdonosoknak szánják, akik rendszeresen felügyelik autójuk műszaki állapotát a szervizekben.

A kártyabirtokosok rendszeresen megkapják az autóklub havonta megjelenő kiadványát is, melyben találkozhatnak a legújabb fejlesztésekkel, a márkakupák eredményeivel és legfrissebb BMW-hírekkel. A kártyakibocsátó hosszú távú együttműködést kötött az autóklubbal, mindkét fél élénk érdeklődésre számít.

Amennyiben az autós a kártya igénylése előtt eljuttat egy fényképet a kártyakibocsátóhoz, úgy egyedi, a saját autójának fotójával ellátott hitelkártyához juthat.

Címkék:
legújabb bmw,