Új tarifákat vezet be a Telekom: erről feltétlenül tudnod kell!

Pénzcentrum2022. szeptember 12. 11:31

A Telekom megújította lakossági mobilos tarifaportfólióját, így ugyanazt a szolgáltatástartamot a korábbinál akár olcsóbban is meg lehet kapni mostantól.

Jelentősen megemelte két mobilinternetes csomagja adattartalmát a Telekom, mivel egyre többen használnak egyre több mobilnetet.  A 4 GB-os lehetőség mellett ezentúl nem 8 vagy 25 GB-ot, hanem 10 vagy 50 GB-ot lehet választani 3990, illetve 7090 forintért - számol be a hvg.hu.

Sőt, a szolgáltató az alkalmazásban elérhetővé tett egy havonta egyszer aktiválható opciót: aki rányom, az +500 megányi keretet kap az adott hónapra.

A korlátlan belföldi mobilnetezés mellett az – alapáron 11 ezer forintos, kedvezményekkel jóval olcsóbbá faragható – tarifák előfizetői ugyanis többletszolgáltatások közül választhatnak.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
mobilnet, internet, telekom, csomag, tarifa, telekommunikáció, korlátlan mobilnet,