OTP-ügyfelek, figyelem! Fontos változás hétfőtől

Pénzcentrum2013. július 1. 15:04

Változásokat tapasztalhatnak az OTP Bank ügyfelei az OTPDirekt használata során - tájékoztatott a pénzintézet hivatalos Facebook-oldalán hétfőn.

Az OTP közlése szerint az OTPDirekt netbanki felületen a Mobil Aláírással kapcsolatban változásokat vezettek be június 30-án.

Mostantól a felhasználókra bízzák, hogy bejelentkezéskor, tranzakciók indításakor, vagy mindkét esetben szeretnének-e SMS-t kapni. Az új, Egyszerűsített tranzakciónkénti opciót választva az űrlapokkal indított és lakossági ügyfelek esetében a számlakörön belüli tranzakciókhoz nem küldenek SMS-t.

16 éve nem volt ilyen Magyarországon: nagyot változott az életünk - KATTINTS!

A biztonság megőrzése érdekében viszont az űrlapok mentése csak Mobil Aláírással végezhető el. A Mobil Aláírás szolgáltatás továbbra is díjmentes, beállításait a netbankban lehet kezelni.

Újabb bank hárítja át a tranzakciós illetéket: máris fizetjük a Varga-csomag árát - KATTINTS!

Ha csak a bejelentkezéskori Mobil Aláírás beállítására kerül sor, akkor űrlap mentése, módosítása kizárólag a Beállítások menüpontban lehetséges. Tranzakciónkénti Mobil Aláírás beállításával a mentés vagy módosítás a tranzakció indításakor, a tranzakcióhoz kitöltendő adatlapon is megtehető az eddigiekben megszokott módon.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Félmillió magyar a bedőlt cég listáján: feltámad a ScienNet - KATTINTS!


Címkék:
tech, netbank, otp,