Hatalmas fejlesztés: nyomkövetőket kapnak a postások

Népszava2013. június 14. 08:31

Nyomkövetőt szerelnek a postásokra - írja a Népszava egy kézbesítőre hivatkozva, aki szerint a társaság azért döntött így, hogy minden lépésüket ellenőrizze.

A Magyar Posta megerősítette a nyomkövető alkalmazásáról szóló információt, ám annak célja szerintük nem az ellenőrzés, hanem a védelem - számol be a napilap.

A Népszavának adott válaszában a Magyar Posta kifejtette, hogy a társaság legveszélyeztetettebb és legkiszolgáltatottabb munkavállalói a kézbesítők, ezért a védelmüket szolgáló technikai eszközökre jelentős erőforrásokat biztosítanak.

A kézbesítőket a hazai piacon elérhető, jelenleg legfejlettebbnek tartott riasztó és helymeghatározó eszközökkel látják el, amelyek abban is segítenek majd, hogy az esetleges támadást azonnal jelezhessék a postások és a védelmük könnyebb legyen.

Támadáskor vagy rosszullét esetén a segélyhívással egyidejűleg a készülékek GPS helymeghatározó rendszer segítségével pozícióadatokat is szolgáltatnak, így a posta főügyelete a rendőröket és a mentőket is a helyszínre küldheti - írta a Magyar Posta a lapnak adott válaszában.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
tech, posta,