Fennakadások lehetnek a vezetékes telefonhálózatban az árvíz miatt

MTI2013. június 5. 16:32

Az árvíz fennakadásokat okozhat a Magyar Telekom vezetékes telefon-, televízió- és internetszolgáltatásában Budapest érintett kerületeiben, valamint egyes Pest megyei településeken - figyelmeztet a társaság a szerdai közleményében.

Budapesten a III. és XIII. kerület egyes részein - a Római-parton, Csillaghegy Duna felőli részén, a Nánási úton és környékén, a Hajógyári-szigeten és a Margitszigeten -, valamint Pest megyében Kismaros, Kisoroszi és Verőce településeken a távközlési berendezések elektromos áramellátásának átmeneti szünetelése miatt a Magyar Telekom digitális kábel TV, IPTV, vezetékes telefon és DSL szolgáltatásában fennakadások várhatók - olvasható a társaság közleményében.

Hozzáteszik, hogy az áradás miatt Visegrád, Dunabogdány, Tahitótfalu, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány és Surány településeken a helyszín megközelítésének nehézségei miatt megnőhet a szolgáltatások hibaelhárítási és létesítési ideje.

A Telekom mobilszolgáltatásainak működését az árvíz várhatóan nem befolyásolja a legnagyobb vízállás idején sem.

A Telekom lakossági ügyfelei a díjmentes 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámon, üzleti ügyfelei pedig a 1435-ös telefonszámon kérhetnek további felvilágosítást és tehetnek bejelentést.

Címkék:
tech, árvíz, szigetmonostor,