Elképesztő szerencse: 16 milliót kaszált a sportfogadás legújabb magyar királya

Pénzcentrum2024. április 4. 21:31

Egy nemzetközi felmérés szerint az online szerencsejátékok globális piaca a stabilan, dinamikusan növekszik, az iparág bevétele 2028-ig akár a 137 milliárd dollárt is megközelítheti.

Az online szerencsejátékok globális piaca stabilan, dinamikusan növekszik: az Online Gambling Global Market Report 2024 elemzése szerint mérete az előző évihez képest az idén 9,3%-kal nőhet, így 2024-ben elérheti a 97 milliárd dollárt. Prognózisok szerint az iparág bevétele 2028-ig akár a 137 milliárd dollárt is megközelítheti.

A játékosok száma az elmúlt években ugrásszerűen növekedett, ami a pandémia alatti karanténnak, továbbá a digitális szolgáltatások és az okostelefonok térnyerésének is köszönhető (a kutatás szerint 2023 júliusában már a globális népesség 86%-ának volt ilyen készüléke).

Az egyre népszerűbb, mesterséges intelligencia, virtuális és kiterjesztett valóság alapú megoldások újabb lökést adhatnak a piacnak, ami a szolgáltatókat is egyre gyorsabb és izgalmasabb fejlesztésekre sarkallja.

Jelenleg már 18 nemzetközi játékszolgáltatóval működünk együtt. Ez idő alatt 700 új online kaszinójáték került ki a portálra, így mára 1000-re nőtt a Vegas.hu-n elérhető kaszinójátékok száma. Úgy látjuk, hogy felhasználóink leginkább az úgynevezett progresszív jackpot és bonus buy slot játékokat szeretik. Ez utóbbiak esetében a kreditet nem terhelő szabadjátékok nemcsak megnyerhetők, hanem akár meg is vásárolhatók

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

– emelte ki dr. Egresits Csaba, az online kaszinót üzemeltető LVC Diamond Kft. online üzletág-igazgatója. Ami pedig a egnagyobb nyereményeket illeti: az online kaszinóban egyetlen forgatásból csaknem 45,5 millió forintot, a VegasTV-n több mint 18 millió forintot, egy napon belül megtett sportfogadásokkal pedig több mint 16 millió forintot vitt haza 3 szerencsés játékos.

Címkék:
szerencsejáték, piac, játék, online, növekedés, szórakozás, tipp, szolgáltatók,