A Skandináv lottó nyerőszámai a 12. héten

Pénzcentrum2024. március 20. 20:56

Kihúzták a Skandináv lottó nyerőszámait. Lássuk, született-e telitalálat ezen a lottójátékon!

A Skandináv lottón a 35-ből 7 számot kell megjelölni egy adott játékmezőn. Nyereményt akkor érünk el, ha legalább négy találatunk volt, ha pedig mind a hét számunkat ihúzzák, természetesen miénk a főnyereményt. A nyerési esélyt növeli, hogy ebben a játékban minden héten két sorsolást tartanak: egyszer kézzel húzzák a nyerőszámokat, aztán pedig a gép sorsol.

A Skandináv lottó nyerőszámai ezen a héten a következők:

Gépi sorsolás:

7; 9; 23; 26; 29; 31; 33.

Kézi sorsolás:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

3; 6; 12; 17; 21; 24; 30.

A 12. játékhéten nem volt telitalálatos szelvény a Skandináv lottón, így a jövő héten már 315 millió forintért szállhatunk versenybe a többi szerencsevadásszal.

További nyeremények:

  • 6 találat: 210 775 Ft
  • 5 találat: 5 360 Ft
  • 4 találat: 2 050 Ft 

Címkék:
lottó, szerencsejáték, sorsolás, skandináv lottó, lottósorsolás, szórakozás, telitalálat, lottóhúzás, lottónyeremény, szerencsejáték zrt, skandináv,