96. Oscar-gála: itt követheted élőben a díjátadót 2024-ben

Pénzcentrum2024. február 21. 20:28

Magyarországon a Disney+ közvetíti élőben a 96. Oscar-gálát március 10-én. A stream a vörös szőnyeges közvetítéssel kezdődik 23:30-kor, a díjátadó pedig éjfélkor indul.

Az Emmy-díjas talkshow műsorvezető és producer, Jimmy Kimmel negyedik alkalommal tér vissza az élő show műsorvezetőjeként. A 96. Oscar-díj jelöltjeinek teljes listáját, illetve hogy milyen oddsokkal lehet fogadni az eredményekre idén először a magyar Tippmixen, ebben a cikkben közöltük.

A gála showrunnere és executive producere Raj Kapoor, Molly McNearney és Katy Mullan pedig szintén executive producerek. A televíziós közvetítés rendezője Hamish Hamilton - közölte a szolgáltató.

Március 11-én az is kiderült, hogy a BAFTA után az Oscar-díjat is megnyerheti-e a Szegény párák a legjobb díszletért, melynek egyik berendezője a magyar Mihalek Zsuzsa volt.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
mozi, magyarország, film, disney, streaming, magyar oscar, streaming szolgáltatás, oscar-díj, disney+, disneyplus,