Szívbetegségéről vallott a híres magyar zenész: a karrierje tette ezt vele, többet így nem tud fellépni

Pénzcentrum2024. január 11. 14:34

Kevesebb szereplést vállalt az utóbbi időkben Molnár Tibi, azaz Trap kapitány, a Tha Shudras frontembere és beatboxosa. Bár a szájdobolás mértékét kénytelen volt csökkenteni, jelenleg orvosi javaslatra egy új albumon dolgozik- mesélte a Ripostnak a zenész. 

Hazánk legismertebb szájdobosa tavaly jelentette be, hogy időlegesen visszavonul a beatboxolástól. Elárulta, hogy orvosai tanácsára abba kell hagynia a beatboxolást, mert komoly egészségkárosodáshoz vezetett a terhelés, amit ez a műfaj ró a szervezetre. A Tha Shudras frontembere azóta jobban odafigyel magára és a stresszt is igyekszik elkerülni. A rajongóknak azért nem kell annyira kétségbeesniük, mert a zenész nem fog visszavonulni, de kicsit változtatnia kellett. 

Azóta csak és kizárólag loopstationnel vállalok beatbox megmozdulást. Ez egy olyan gép, ami beismétli azt, amit élőben felveszek rá

- árulta el. Majd azt is hozzátette, hogy a probléma tulajdonképpen az, hogy 

mint utólag kiderült, a túlterheltség és a stressz mellett túlnyomórészt a beatboxszal járó erős mellűri nyomások és szívet érintő rekeszmozdulatok eredményezték a problémámat

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

- fejtette ki a lapnak. Amire most tehát a zenész odafigyel, hogy ne vállaljon el mindent, kerülje a stresszt és a szájdobolást is mértékkel űzi tovább. 

Címkék:
egészség, stressz, fellépés, szórakozás, zenész, kardiológia, visszavonulás, visszatérés, zenészek,