Hihetetlen áron árulja 2024-es naptárjait Kiszel Tünde: tényleg ebből fog meggazdagodni?

Pénzcentrum2023. október 31. 14:31

Már meg lehet rendelni Kiszel Tünde főállású celeb 2024-es falinaptárát, melynek témája: mesehősök. 5990 forinos áron rendelhető meg, sőt, még az idei is elérhető, ami retró stílusban készült. A naptárak állítólag annyira népszerűek, hogy utánnyomást kell kérnie minden évben, mert szétkapkodják a rajongók. 

Megjelent Kiszel Tünde, televíziós műsorvezető, szerkesztő, producer, újságíró, színésznő, fotómodell, szexszimbólum és boldog édesanya legújabb, 2024-es falinaptára, melyben a róla készült fotók láthatók, ahogy minden évben.

"Nagyon boldog vagyok, hogy végre megjelent a 2024-es exkluzív falinaptáram! ❤️
Az idén 100 éves DISNEY adta az ihletet a jövő évi naptáramhoz! ✨❤️Korábban már volt hasonló stílusú, mesehősök tematikájú naptáram. A nagy sikerre való tekintettel megálmodtuk és elkészítettük a fantasztikus Stábommal a mesehősök, part two Kiszel Tünde naptárat!"

 - írta a videója alá.

A naptárt már meg lehet rendelni 5990 forintos áron, sőt még az idei is elérhető 4990 forintért.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Miből él Kiszel Tünde?

Tündével gyakran találkozhatunk a médiában, rendszeresen szerepel és egyéb meghívásoknak is eleget tesz, például születésnapok sztárvendégének lehet meghívni és videóüzeneteket is szívesen küld különféle alkalmakra. A Pénzcentrumnak még 2020-ban készített egy videót a főállású celeb, akkor 10 ezer forintot kért érte – feltehetően ma ezt már drágábban vállalja az infláció miatt.

A covid őt is megviselte, 2021 októberében anyagi helyzetéről vallott, akkor az utolsó tartalékait élte fel éppen. Az Álarcos Énekesben a Kacsa jelmeze alatt énekelt, és mint kiderült, nagyon jól jött számára az RTL felkérése, miután a pandémia gazdasági hatásai őt is nagyon megviselték.

Címkék:
videó, celeb, boldogság, műsorvezető, újságíró, youtube, naptár, tiktok,