Horror áron adják a bérleteket a 2024-es Balaton Soundra: nagy változást jelentett be a fesztivál

Pénzcentrum2023. október 30. 15:32

Egy héttel eltolják a fesztivál kezdetét, míg a jegyértékesítést november 2-án megnyitják a jövő évi Heineken Balaton Soundra – tájékoztattak az esemény szervezői.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején (július 3-6.) rendezik meg a Heineken Balaton Soundot. A szervezők, az idei nagy megújulás után jövőre újabb területeken terveznek fejlesztéseket, melyhez továbbra is főtámogatóként társul a világ egyik legismertebb sörmárkája, a Heineken.

A szervezők bejelentése szerint az első fellépők bejelentését még idénre várhatjuk, de már egy kedvezményes, Early Bird akció keretében november 2-től, 72 órán keresztül válthatunk jegyeket a legjobb áron (Early Bird bérlet 64.900 forint, diákjegy 53.900 forint). 

Az idei fesztivál legemlékezetesebb pillanatait pedig az aftermovie-ból idézhetjük fel.

Idén sajnos sokan lemaradtak a számos elemében megújult és nagy sikerrel lezajlott fesztiválról, hiszen az érettségi és a vizsgaidőszak egybeesett a Sound időpontjával

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

– mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője. Hozzátette, a zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján ezért a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben már héttel később kezdődhet a fesztivál. Emiatt a szervezők még nagyobb érdeklődésre számítanak a hazai- és nemzetközi piacon egyaránt.

A projektvezető emellett arról is beszámolt, hogy jövőre tovább növelik majd a fesztivál egyediségét adó vízparti élményeket, a nagyobb helyszíneket pedig átrendezik. A közönség visszajelzése alapján új kemping szolgáltatásokat is kipróbálnak, a mobil WC-k szerepét pedig kizárólag vízöblítéses konténer toalettek veszik át.

Címkék:
Balaton, érettségi, balaton sound, szórakozás, heineken, fesztiválok, balaton sound jegyek, 2024,