Ikonikus hely zár be Budapesten: itt a vége, nem bírják tovább az emeléseket

Pénzcentrum2023. június 27. 09:04

Többször is szóltak, hogy nem fogják bírni, de az illetékesek nem léptek közbe. Nagy hírű jazzclub zár be Újlipótvárosban.

Mivel 2012 óta több mint 44 százalékkal nőtt a bérleti díjuk, és nem voltak képesek tovább fizetni, a vagyonkezelő zárcserével és lakatokkal bezárta a Budapest Jazz Clubnak otthonot adó épületet a XIII. kerületben - erről a klub maga számolt be.

A búcsúposztban elmondták, hogy a bérleti díj fizetése "a kezdetektől fogva nem volt zökkenőmentes”, többször is „kongatták a vészharangot” a Fővárosi Önkormányzatnál, ám ők nem léptek közbe, és segítséget sem nyújtottak.

2023. június 21-én kézhez kaptuk a felmondást, melyet követően még a bezárást előtt igyekeztünk kompromisszumos, részleges, önerőből történő rendezési ajánlatot tenni, ám ezt a vagyonkezelő elutasította

- tették még hozzá. Leírták azt is, hogy reményeik szerint a búcsú nem végleges, folyamatosan dolgoznak valamilyen megoldáson.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Loading...

 

Frissítés! A Fővárosi Önkormányzat tízmilliós támogatást ítélt meg a klubnak, továbbá engedélyezték, hogy ingyen használják a fővárosi tulajdonban lévő székhelyüket is Karácsony Gergely javaslatára.

Loading...

Címkék:
zárolás, zene, zárva tartás, szórakozás, szórakozóhely, bérleti díj, fővárosi önkormányzat, zár, világzene,