Folytatódik a klipháború: újabb csavar Rúzsa Magdi és Horányi Juli plágium-botrányában

Pénzcentrum2023. április 18. 19:13

Horányi Juli videóban reagált a támadásokra, amelyek azután érték, hogy jelezte: Rúzsa Magdi klipje kísértetiesen hasonlít az ő egyik korábbi videójára.

Nem csitulnak a hullámok Horányi Juli és Rúzsa Magdi. Azután, hogy tegnap Horányi stábja felhívta arra a figyelmet, hogy Rúzsa Magdi új klipje kísértetiesen hasonlít az énekesnőére, felbolydult a magyar zenei szakma: sokan plágiummal vádolták a Megasztár egykori győztesét, a nemrégiben hármasikreknek életet adó Rúzsát, pontosabban annak stábját.

Azután, hogy a plágiumvád szélesebb nyilvánosságot kapott, a lapok szerint elképesztő kommentcunami zúdult Horányi Julira. Ő azonban ma megtörte a csendet, és sok mindent helyretett: TikTokra feltöltött videójában Horányi fontos dolgokat mondott, többek közt azt is, hogy próbált kapcsolatba lépni Rúzsával.

Tegnap nem nyilatkoztam, mert szerettem volna igazi konkrétumokról beszámolni. Ma megpróbáltam Rúzsa Magdival felvenni a kapcsolatot, mert láttam a posztját, és sajnáltam hogy teljesen férlreéri a kommunikációmat, és egy felé irányuló támadásnak vette a kommunikációm

 - mondta a videóban Horányi Juli.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A tegnapi nap folyamán egyeztettem az ügyvédemmel, ugyanis a vidóklipem konepciómat az én szellemi tulajdonomat képezi, az én csapatomnál van. Milliónyi támadás ért engem. A klipem mögött álló csapat munkája pontosan ugyanannyit ér, mint a legfelkapottabb zenészeké: ezért szeretnék ebben az ügyben igazságot, mert nem szeretném, hogy a csapatom munkája ezáltal kisebbítve legyen

- tette hozzá az énekesnő. Úgy tűnik tehát, hogy az ügy hullámai még sokáig velünk lesznek.

Címkék:
videó, lopás, szórakozás, énekes, zenész, bulvár, zenészek, zeneipar, tiktok,