Atyaég! Ennyit keresnek a magyar hírességek az OnlyFans-en: nyíltan vallottak a fizetésükről

Pénzcentrum2023. február 17. 15:44

Egyre több magyar modell és celeb kap kedvet ahhoz, hogy regisztráljon az OnlyFans néven futó internetes oldalra, amelynek lényege, hogy a felhasználó pénzéért cserébe exkluzív – gyakran erotikus – tartalmakat, képeket és videókat nézhet meg - írja a Blikk. Közülük a legsikeresebbek közé tartozik idehaza Mezei Klaudia, illetve a ValóVilág 10-ből ismert Ollári Róbert is. 

"Van olyan hónap, amelyik bőven mozog egy hétszámjegyű összegben is, de ez teljesen változó. Az fontos, hogy sokat foglalkozzak vele" – állította Robi, aki mindemellett a mai napig dolgozik a vendéglátásban is, a célja pedig az, hogy az OnlyFans segítségével egy saját bisztrót nyisson. Klaudia szerint ha foglalkozik a követőivel és azok kérésével, óriási összegek üthetik a markát.

"A rekord decemberben volt, ötmillió forint körül kerestem" – vallotta be, majd hozzátette: ennek az összegnek a húsz százalékát kapja az oldal, ám mivel művészi tartalmak gyártásáról van szó, további adókat nem kell fizetniük - írja a lap.

Rengeteg magyar celeb regisztrált

Pár évvel ezelőtt robbant be a köztudatba az OnlyFans nevű oldal, ami arról lett híres, hogy a felhasználó feliratkozhatnak egy-egy személy oldalára, majd egy meghatározott összegért láthatóvá válnak számukra kedvencük által feltöltött pikáns és pornográf videók és fotók - ahogy arról korábban a Pénzcentrum is beszámolt. Ha ügyes az ember, és sok feliratkozója van, akkor hatalmas összegeket lehet keresni a meztelen fotókkal.

Így nem csoda, hogy sok magyar sztár is elhatározta, hogy saját oldalt fog üzemeltetni, ezzel kiegészítve a fizetését. Az ő neveiket szedte össze korábban a Pénzcentrum a teljesség igénye nélkül. A listán olyan nevek szerepelnek, mint Molnár Anikó, Steiner Kristóf, Kelemen Anna, VV Merci (Balázs Mercédesz), Bencsik Tamara, vagy VV Vivien (Bétéri Vivien):

Címkék:
internet, celeb, magyarország, munka, online, szexmunka, sztár, szex, celebek, magyar, magyarok, szórakozás, sztárok, meztelenkedés,