Az Ötöslottó nyerőszámai a 4. játékhéten

Pénzcentrum2023. január 28. 19:18

Kihúzták az Ötöslottó 2023/4. heti nyerőszámait, a sorsolást ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat az ötös lottón, így az 5. héten 2 milliárd 500 millió forint lesz majd a tét.

Élőben közvetítettük az Ötöslottó sorsolását; az ötös lottó, Joker nyerőszámaiért, és természetesen a nyereményekért görgess lejjebb.

Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

20; 51; 54; 59; 86.

KATT! Zombikór: ez a gombafaj robbanthatja ki az újabb világjárványt?

A 4. játékhéten nem volt telitalálat az ötös lottón, így az 5. héten 2 milliárd 500 millió forint lesz majd az Ötöslottó várható főnyereménye.

További nyeremények:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

  • 4 találat: egyenként 2 411 060 forint
  • 3 találat: egyenként 26 385 forint
  • 2 találat: egyenként 3 110 forint

Jokerszám: 800794

A 2023/4. játékhéten sem volt telitalálat a Jokeren, így az 5. héten 180 millió forint keresi majd gazdáját a Joker játékon.

Hol a legolcsóbb bevásárolni Magyarországon?

A Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös kutatást indít. A kutatás keretei között végső fogyasztókat kérdezünk meg, véleményük szerint mely élelmiszerlánc üzleteiben tudnak a legolcsóbban és mely lánc üzleteiben tudnak a legdrágábban bevásárolni. A kérdőív mindenki számára nyitott, bárki kitöltheti azt. Az űrlap kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe, mindössze egy lényegi kérdést tartalmaz a demográfiai jellegű kérdések mellett. Kérjük, töltsd ki a kérdéssorunkat!

Címkék:
lottó, Ötöslottó, szerencsejáték, joker, szerencseszombat, lottósorsolás, nyerőszámok, számsorsolás, nyerőszám, ötös lottó, ötöslottó friss, szerencsejáték ötöslottó nyerőszámai,