Váratlan műsorváltozást jelentett be az RTL: mutatjuk, mi mindent érint

Pénzcentrum2022. szeptember 18. 11:33

II. Erzsébet királynő temetését élőben közvetíti a csatorna, ezért jelentősen megváltozik a hétfői műsorrend.

Hétfőn temetik Londonban II. Erzsébet brit királynőt, akit múlt csütörtökön, 96 éves korában ért a halál. Az eseményt világszerte élőben közvetíti számos televíziós csatorna, és ebből a magyar tévéadók sem maradnak ki - írja a Media1.

Az RTL bejelentése szerint hétfő délben ők is élőben jelentkeznek Londonból, de a budapesti stúdióban is komolyan készülnek. A szertartást élőben kommentálja Görög Ibolya protokollszakértő, Németh Linda történész, Szatmári Judit Anna muzeológus, divattörténész és Bukovszky Zoltán Ákos, a brit királyi család szakértője. A rendkívüli Fókusz műsorvezetője Gál Petra lesz, a brit fővárosból pedig a népszerű híradós, Szellő István tudósít élőben, aki napok óta Londonban tartózkodik.

II. Erzsébet brit királynőről mi is részletesen írtunk: nemrég összeszedtük, milyen titkok derültek ki róla és a királyi család más tagjairól, amelyeket filmekben vagy sorozatokban láthatott aztán a nagyközönség. A néhai királynőről szóló legjobb filmeket és sorozatokat is összegyűjtöttük, ezt a cikket itt tudod elolvasni:

 

Címkék:
tv, család, rtl klub, temetés, halál, szórakozás, műsor, egyesült királyság, rtl, nagy-britannia, brit, műsorrend,