Óriási hibát követett el Kulcsár Edina? Keményen ráfizethet a meggondolatlanságra

Pénzcentrum2022. június 8. 18:01

G.w.M és Kulcsár Edina is beállt a sorba, közös tetkót csináltattak. Ám ennek később még meglehet a böjtje: Szabó Zsófi is ráfázott már a Shane Tusuppal közös tetoválásra.

G.w.M. saját Instagram-oldalán tette közzé azt az autójában lőtt fotót, amelyen látható: közös tetoválást csináltattak csuklójukra párjával, Kulcsár Edinával.

A pár egymás keresztnevét varratta a csuklójára, vagyis a rapper eredeti nevét, a Márkot, illetve az Edinát íratták le a tetoválóművésszel.

Nincs ezzel az égvilágon semmi baj, szeretik egymást, miért ne varrathatnák magukra egymás nevét? Egyébként én is magamon viselem életem igaz szerelmeinek a nevét: Nina és Medox

- kommentálta az esetet a Blikknek Csuti, utalva a gyermekeire, akiket mindennél jobban szeret.

Nem ők az egyetlen celeb-páros, akik közös tetkóval pecsételte meg szerelmét, korábban Szabó Zsófi és Shane Tusup is varratott, amelyet azóta valószínűleg meg is bantak, hiszen a szakítottak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A tetoválás során a pigmentet be a bőr felső- középső rétegébe juttatják a tetoválók, a kis tetoválást el lehet távolítani sebészi úton, de heget hagy maga után. A nagyobb felületen elhelyezkedő tetoválásnál ez lézeresen javasolt. A lézer speciális hullámhosszú fényt bocsájt ki, ez akadály nélkül hatol át a világos bőrön, a sötét színben (sötét színű festékben) azonban maximálisan elnyelődik, kölcsönhatásba lép vele és konkrétan szétrobbantja. Minél sötétebb színű a bevitt tetováló festék, annál jobban képes elnyelni ezt a lézerfényt. Persze borsos árat kell fizetnie érte a páciensnek:

  • 5×5 cm kisméretű tetoválások esetén: 8 000 - 10 000 Ft
  • 10×10 cm közepes méretű tetoválások esetén 12 500 – 15 000 Ft
  • 20×20 cm nagyméretű tetoválások esetén: 20 000 – 25 000 Ft

A szükséges alkalmak számát az adott tetoválás, a készítés módja, a festékanyag minősége és a bőr típusa határozza meg, de 8-10 alkalommal általában számolni kell.

Címkék:
celeb, instagram, celebek, szerelem, tetoválás, tetkó,