Berki Krisztián halála: drogot találtak a lakásán, a rendőrség lekapcsolta a dílert

Pénzcentrum2022. május 11. 14:02

Kokaint és marihuánát találtak a nyomozók Berki Krisztián otthonában a 24.hu szerint. A lap úgy tudja, letartóztatták a dílert, aki a gyanú szerint drogot adhatott a celebnek.

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel találtak holtan - írta a 24.hu. Mivel korábban kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásában, ezért a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet. A lap értesülései szerint kokaint és marihuánát találtak a nyomozók Berki otthonában.

A portál megkereste a BRFK-t, hogy hol tart a nyomozás a büntetőeljárásban, válaszukban azt írták, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását – írtak a válaszukban.

A 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Címkék:
rendőrség, berki krisztián, drog, kábítószer, drogdíler, kokain, díler,