Súlyos beteg lehetett Berki Krisztián? Maga mondta, hogy nem kér a gyógyszerekből

Pénzcentrum2022. május 9. 11:45

A magas vérnyomása miatt lehetett rosszul Berki Krisztián, legalábbis ezt gondolja felesége, Mazsi. Korábban maga a celeb beszélt róla, hogy mit diagnosztizáltak nála az orvosok. Viszont gyógyszereket nem akart szedni.

Utoljára feleségével, Mazsival beszélt telefonon Berki Krisztián, aki szerint férje rosszul lett a magas vérnyomása miatt, és ez okozhatta a tragédiát - erről a celeb édesanyja beszélt a Tényeknek, hozzátéve: annak ellenére, hogy kábítószergyanús anyagot találtak a lakásban, fia a gyermekei előtt sosem drogozott volna. 

Mazsi azt mondja, szerinte a vérnyomása… Kiment az erkélyre, hogy lehűljön, kiment, lefeküdt, aztán kihűlt. Éjfél előtt is beszéltek telefonon, hogy mennek randizni, de azt nem akarom elhinni, hogy ő meg akart halni

– nyilatkozta az édesanya. 

Nagyjából hónapja maga Berki Krisztián beszélt arról, hogy az orvosok magas vérnyomást diagnosztizáltak nála, ám gyógyszert nem akart szedni. Mint elmesélte: terheléses vizsgálaton volt kardiológusnál, egy éven belül másodszor, illetve vérvétel is volt. Az eredményeket az endokrinológusával akarta kielemezni, és elárulta: két hónapja teljesen más útra lépett, szeretett volna a természetesség útján maradni, és ami gyógyszer nélkül kezelhető, azt úgy kezelni. 

Címkék:
gyógyszer, orvosi ellátás, celeb, gyász, halál, betegség, berki krisztián, magas vérnyomás, népbetegség,