Húsvétkor is nyitva tart a BKV múzeuma: olcsó családi programot kínálnak a hosszú hétvégére

Pénzcentrum2022. április 16. 10:00

A 30 éves Városi Tömegközlekedési Múzeum megújult kiállítása a teljes hosszú hétvégén várja a villamosok, buszok és egyéb nagy járművek kis szerelmeseit – és szüleiket. Belépőjegyünk a mai napig jelképes, mindössze egy vonaljegy ára. - írja a BKV közleménye.

A BKV szentendrei múzeumában igazi családi program várja mindazokat, akik még nem döntötték el, hogyan töltik az előttük álló hétvégét. A múzeum az ünnepi hosszú hétvégén végig nyitva tart. Szombaton villamosszimulátorunkat is kipróbálhatják, amely egy jó öreg UV áramköreiből született meg – eredetileg villamosvezetők képzésére.

A BKV múltját, ikonikus járműveit bemutató, megújult tárlat mellett látogatóinkat további három kiállítótérben kalauzoljuk a fővárosi közösségi közlekedés múltjába. A nagycsarnokban álló járműmatuzsálemekben gyönyörködve, egy-egy régi villamosra fellépve garantált a nosztalgia. Látogatóink Bengáli, UV, Schlick villamoson „utazhatnak” vissza a múltba, sőt egy 1887-es elegáns HÉV-kocsiban is gyönyörködhetnek.

Jó idő esetén a múzeumudvaron akár piknikezni is lehet! Ide kattintva kínálunk virtuális túrát, kedvcsinálóként - írja a közlemény.

A múzeum címe: Szentendre, Dózsa György út 3. (közvetlenül a HÉV végállomás és a Volán pályaudvar mellett).

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nyitva április 1-től október 31-ig, hétfő kivételével minden nap 10 és 17 óra között.

A jegyárak a következők:

  • Felnőtt: 350 Ft
  • Diák és nyugdíjas: 280 Ft
  • Fotó- és videójegy: 500 Ft

Címkék:
hév, bkv, hosszú hétvége, húsvét, múzeum,