5 megbízható házőrző kutya, amelyekkel teljes biztonságban van az otthonod

Pénzcentrum2020. október 19. 18:15

Egyes kutyafajták sokkal jobbak a házőrzésben, mint mások. Éppen ezért itt van most 5 TOP házőrző kutya, akik garantáltan távol tartják a betörőket.

A kutya az ember legjobb barátja, és a legjobb házőrző "berendezés" is egyben. Nem mindegy azonban, hogy milyen fajtát választunk ingatlanuk őrzésére, egyes kutyáknak ugyanis egyenes a vérében van a család és portavédelem. Lássuk, melyik az 5 legbombabiztosabb kutyafajta, akiktől garantáltan inába száll a betörők bátorsága. 

5. Puli

A pulik gyanakvó kutyák, így kiválóan tudják jelezni, ha valaki ólálkodik a ház körül, remek családbarát eb válhat belőlük.

4. Komondor 

A komondorok eredetileg juhászkutyák voltak, így ösztönösen kiváló őrkutya-képességekkel rendelkeznek.

3. Rottweiler

A rottweilereket eredetileg vágómarhák terelésére használták, de harci kutyaként is szolgáltak. Nagyon intelligensek és hűségesek gazdájukhoz, így kiváló házőrzővé válhatnak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

2. Dobermann

A dobermann egy nagyon gyors és agilis kutyafajta, gyakran őriznek dobermannok nagyobb családi birtokokat.

1.Bullmasztiff

A bullmasztiffok zömök és izmos kutyák, erejüknek köszönhetően egy behatolót könnyedén fellöknek. Ha egyszer elfogadják gazdájukat, mint domináns egyed, nagyon engedelmes és lojálisak lesznek.

Címkék:
otthon, pénzcentrum.hu, ingatlan, védelem,