Eladó az Éjjel-nappal Budapest gigalakása: itt a hirdetés, így néz ki ma Laliék egykori rezidenciája

Nagy Bálint2023. október 28. 16:03

Lassan egy éve ért véget az RTL egykori sikersorozata, az Éjjel-nappal Budapest, a szériából megismert lakást (ami a műsorban bérlemény volt) most piacra dobta a tulajdonos - szúrta ki a Pénzcentrum. Az egykori forgatási helyszínért közel 250 millió forintot kérnek, míg 10 évvel ezelőtt még csak 100 milliót kóstált.

Piacra dobták az RTL egykori sikersorozatából, az Éjjel-nappal Budapestből megismert lakást – szúrta ki az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálon a Pénzcentrum. Mint ismert, az „ÉNB” az RTL saját gyártású, magyar fikciós reality sorozata volt. 2013. február 11-től 2019. február 15-ig az RTL Klub, majd 2019. február 18-tól 2022. november 18-ig az RTL II sugározta. A II. kerületi Margit körúton található, 239 négyzetméteres ingatlanért 245 millió forintot kérnek a tulajdonosai.

Mint azt az ingatlanhirdetésben írják, a 8 szobás lakás a Margit híd lábánál, polgári házban található, és a Dunára panorámás. Azt is hozzáteszik, hogy a tulajdoni lap szerint az ingatlan 2 helyrajzi számon van, és két önálló bejárattal rendelkezik, így a hirdető szerint „kiváló lehet cégközpontnak, orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, vagy egyéb más üzleti célú felhasználásra”.

A ház jó állapotú rendezett, felújított belső homlokzattal rendelkezik, a lakás szintén műszakilag felújított, és részben átalakított, 3 szoba fala el lett távolítva anno, ami vissza állítható

- írják még a hirdetésben.

Érdekesség, hogy nem először került a piacra az ingatlan, még 2013-ban 360 ezer euróért, azaz akkori forintárfolyamon picivel több mint 105 millió forintért kínálták megvételre akkori tulajdonosai. Ez azt jelenti, hogy 10 év leforgása alatt 2,5-szeresére drágult az ingatlan, ami még az általános ingatlanpiaci szárnyalás mellett is szép teljesítmény.

A mostani, 245 milliós irányár elsőre persze soknak tűnhet, de ha azt nézzük, hogy ezért az összegért mennyi négyzetmétert kap a leendő tulajdonos ezen a lokáción, akkor az 1,02 millió forintos négyzetméterár inkább alacsonynak tekinthető a II. kerületi ingatlanpiacon. Ezt igazolja a hirdetési portál statisztikája is, amely szerint a 200-299 négyzetméter közötti, használt lakások átlagára Budapest II. kerületében 1,28 millió forintot kóstál jelenleg négyzetméterenként.

Nyitókép: képernyőkét az ingatlan.com-on talált hirdetésről

Címkék:
lakás, ingatlan, Budapest, buda, ingatlanközvetítő, éjjel-nappal budapest, lakáspiac, margitsziget, ingatlanpiac, ingatlanhirdetés, rtl, rtl magyarország, margit sziget,