Ez már az indiánnyár? Ilyen idő várható a hét további részében

Pénzcentrum2023. szeptember 25. 16:54

Hétfőn északkelet felől tovább csökken a felhőzet, a nyugati, délnyugati tájakon is egyre többfelé naposra fordul az idő. Csapadék már nem valószínű. Inkább csak északkeleten és a Nyugat-Dunántúlon kísérhetik helyenként élénk lökések az északi, északkeleti szelet, másutt jobbára mérsékelt lesz a légáramlás. Késő estére 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hétfő este nagyrészt derült lesz az ég, csapadék nem várható. Hajnalban foltokban párásság, köd képződik - nagyobb eséllyel az Észak-Dunántúlon, illetve a déli tájakon. Csak kevés helyen kísérhetik élénk lökések az északi, északkeleti szelet, az ország nagy részén gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 16 fok között várható, de a hidegre hajlamos helyeken 7, 8 fok is előfordulhat - írja a met.hu.

Kedden nagyrészt derült lesz az ég, csapadék nem várható. Hajnalban foltokban párásság, köd képződik - nagyobb eséllyel az Észak-Dunántúlon, illetve a déli tájakon. Csak kevés helyen kísérhetik élénk lökések az északi, északkeleti szelet, az ország nagy részén gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. Napközben a ködfoltok gyors feloszlását követően napos, csapadékmentes időre számíthatunk időnként megélénkülő keleties szél mellett. A hőmérséklet csúcsértéke 23 és 29 fok között alakul.

Szerdán napos idő várható általában kevés fátyol-, illetve gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Hajnalra kialakulhatnak pára- és ködfoltok. A keleties szél többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz. A hajnali 9, 16 fokról 23 és 29 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön napos, száraz időre van kilátás általában kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Hajnalra pára-, illetve ködfoltok képződhetnek. Néhol megélénkülhet a keleti, délkeleti szél. A minimum-hőmérséklet 8 és 15, a maximum 23 és 28 fok között valószínű.

Pénteken sok napsütésre számíthatunk kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. Hajnalban előfordulhatnak pára- és ködfoltok. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban 7, 15, a délutáni órákban 23, 28 fokot mérhetnek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Szombaton változóan felhős idő valószínű általában többórás napsütéssel. Egy-egy zápor előfordulhat. Hajnalban pára-, ködfoltok lehetnek. A délnyugati, majd az északi, északnyugati szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A hajnali 8, 16 fokról délutánra 21 és 27 fok közé melegedhet fel a levegő.

Vasárnap szintén napos időre lehet számítani gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadéknak kicsi az esélye. Többfelé megélénkülhet az északi szél. Hajnalban 6, 15, a délutáni órákban 19, 24 fokot olvashatnak le a hőmérőkről.

Felmérést készít a Pénzcentrum!

A Pénzcentrum idén is kíváncsi olvasói véleményére az óraátállítás kapcsán. Kérjük, hogy rövid kérdőívünk kitöltésével segítsd te is a munkánkat:

Címkék:
otthon, szél, időjárás, hőmérséklet, napsütés, pára, csapadék, idő, időjárás előrejelzés, időjárás jelentés,