Idős embereket vernek át: a Tigáz embereinek adják ki magukat a csalók

Pénzcentrum2017. szeptember 5. 19:03

Gázkonvektorok vezetékcseréjét ajánlják a csalók, akik a Tigáz embereinek adják ki magukat. Ne dőlj be nekik!


A "trükkös szakemberek" nem adják fel. Idén már nem az első alkalommal próbálkoznak a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, a Társaság megbízottainak adva ki magukat. Ezúttal gázkonvektorok EU szabvány szerinti vezetékcseréjét ajánlják túlárazottan, elsősorban idősebb lakossági felhasználók részére, melyre előleget vesznek fel tőlük.

A TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ők nem bíztak meg senkit azzal, hogy ilyen tevékenységet végezzen. A Társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A Társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

A Társaság arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek.

A TIGÁZ megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, TIGÁZ arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek,

a megbízott vállalkozók részére pedig megbízó levelet állít ki a Társaság. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A TIGÁZ munkatársai és megbízottai jellemzően a következő ügyekben kereshetik fel ügyfele-iket személyesen, otthonukban:

  • Műszaki átvétel
  • Mérő és házi nyomásszabályozó felszerelés
  • Hitelesítési mérő- és házi nyomásszabályozó csere
  • Fogyasztási hely kikapcsolás, visszakapcsolás
  • Mérőhely ellenőrzés
  • Mérőhely leolvasás
  • Hibaelhárítás

A Társaság kéri ügyfeleit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni. Abban az esetben, ha a munkát végző személy nem igazolja magát a fentieknek megfelelően, javasolják, hogy ne engedjék be a felhasználási helyre. Amennyiben visszaéléseket tapasztal valaki, azt kérik, forduljon a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezze Ügyfélszolgálatukon a következő telefonszámon: 06 (80) 180-380.

 

Címkék:
otthon, gáz, tigáz, átverés, csalók,